Vi er jeres næste fotograf !

Klar 24/7 til at løse alle opgaver, indland såvel som udland !

Om os

Vi startede ud med de første billeder i Marts 2016, med at lave de første fotoopgaver for virksomheder som manglede nye billeder til PR-matriale. Efter flere opfordringer begyndte vi i slutningen af 2016 at bevæge os ind på det mere nyheds baseret. Det er vores klare plan at vækste ydeligere i løbet af de næste år, hvilket vores ambitioner matcher.

Hvorfor vælge os ?

Igennem professionelle billeder når du flere læsere og dermed flere klik. Folk vil se hvad der er sker, hvilket vores billeder og video kan give dem muligheden for. Brugen af stock-billeder og “standart” billeder giver et ensartet, til tider en sågar useriøst visning af hvad der formidles i en artikel. Alle kan tage et billede, men langt fra alle har erfaringen og udstyret til at opnå den effekt som vi gør. Vi kan skræddersy en løsning som passer jer!

Følg med live !

Vi kan levere matrialet i det format i ønsker, få minutter efter det er taget. Så er i sikret at være først med nyhederne.

Maredets skarpeste priser

Vi kan levere til markedets skarpeste priser. Kontakt os i dag, og få et tilbud som med sikkerhed, matcher jeres budget.